banner359

Sokak ortasında silahlı ve bıçaklı saldırı

Erzurum’da sokakta kimliği belirsiz kişilerce silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan şahıs ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 22.00 sularında Kongre Caddesi’nde meydana geldi. Ünal. H. (49) sokakta yürüdüğü esnada...

26 Haziran 2015 Cuma 18:42
Sokak ortasında silahlı ve bıçaklı saldırı
Erzurum’da sokakta kimliği belirsiz kişilerce silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan şahıs ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 22.00 sularında Kongre Caddesi’nde meydana geldi. Ünal. H. (49) sokakta yürüdüğü esnada kimliği belirsiz kişilerin silahlı ve sallama olarak tabir edilen bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kan kaybeden Ünal. H. yakında bulunan bir işyerine sığındı. İşyeri sakinlerince olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralanan Ünal. H.’yi hastaneye kaldırdı. Bölgeye gelen polislerde görgü tanıklarının ifadesine başvurarak olay yerinde incelemelerde bulundu.
Görgü tanıklarının ifadesine göre olay sırasında 2 el silah sesi duyuldu. Polisler yaptıkları incelemede 2 adet boş kovan ve olayda kullandığı belirtilen bıçak ele geçirdi. Olaydan sonra firar eden zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<