banner359

Thk’da Operasyon

Türk Hava Kurumu tarafından üretim aşamasına gelen ’Türkkuşu’ uçağının çizimlerinin sosyal medyaya sızması üzerine yapılan ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, bu sabah THK Genel Merkezi ve bağlılarında operasyon başlattı. Polis,...

28 Ekim 2014 Salı 10:35
Thk’da Operasyon
Türk Hava Kurumu tarafından üretim aşamasına gelen ’Türkkuşu’ uçağının çizimlerinin sosyal medyaya sızması üzerine yapılan ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, bu sabah THK Genel Merkezi ve bağlılarında operasyon başlattı. Polis, operasyon kapsamında THK Genel Başkanı Osman Yıldırım’ın evinde inceleme yaptı.
Alınan bilgiye göre, Türk Hava Kurumuna bağlı Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesinde aramalarını yoğunlaştıran emniyet birimleri, uçağın gizli bilgilerini sızdıran kişi veya kişilerle ilgili bilgi topluyor. Konuyla ilgili bilgisayar ve harddisklere el koyan emniyet güçleri, çalışmalarını THK Uçak Fabrikasını da kapsayacak şekilde genişletti. Polis ekipleri, operasyon kapsamında THK Genel Başkanı Yıldırım’ın evinde de inceleme yaptı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<