banner359

Tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Sıkça Kazaların Meydana Geldiği Avarlar Kavşağında Akşam Saatlerinde Bir Kaza Daha Meydana Geldi. Akşam Trafiğinin Yoğun Olduğu Avarlar Kavşağında Dikkatsizlik Acele İle Birleşince Bir Otomobil Ertuğrulgazi Caddesinden Gelen Bir Tır İle Kafa Kafaya Çarpişti. Kaza Anı İse Saniye Saniye Kameraya Böyle Yansıdı

23 Aralık 2019 Pazartesi 23:07
Tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza, Avarlar Kavşağı’nda trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde meydana geldi. Mirza Mehmet Ç. (52) idaresindeki 16 AFH 723 plakalı otomobil, "dur" levhası olmasına rağmen dikkatsiz bir şekilde dönmek isteyince Ertuğrulgazi Caddesi’nden gelip belediye istikametine gitmekte olan Ümit G. (42) idaresindeki 16 PB 460 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine çağrılan çekici yardımı ile hurdaya dönen otomobil yoldan kaldırılırken, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonrası trafiğe kapanan kavşak araçların yoldan kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.

Polis kazayla alakalı inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<