banner359

Trafiği kapatan eylemcilerden sürücüye linç girişimi

Ataköy’de bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler’in katil zanlısının yakalanmamasını oturma eylemi yaparak protesto eden bir grup ile sürücüler arasında gerginlik yaşandı. Atatköy’de toplanan bir grup, bıçaklanarak...

22 Şubat 2015 Pazar 16:02
Trafiği kapatan eylemcilerden sürücüye linç girişimi
Ataköy’de bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler’in katil zanlısının yakalanmamasını oturma eylemi yaparak protesto eden bir grup ile sürücüler arasında gerginlik yaşandı.
Atatköy’de toplanan bir grup, bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Ömer Fatih Öztürkler’in katil zanlısının yakalanmamasını protesto etmek için failin oturduğu siteye yürüdü. Slogan atan grup pankart açtı. Grup yürüyüşün ardından oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapattı. Bunun üzerine grup ile sürücüler arasında bir süre tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın sonunda grup bir sürücüye saldırmak istedi. Grup, ellerindeki pankart sopalarıyla sürücüye linç girişiminde bulundu. Aracından inmeyen sürücünün aracı grubun sopalarının hedefi oldu. Yaşanan gerginliği olay yerine gelen polis yatıştırmaya çalıştı. Gerginlik polisin gelmesiyle hala devam ederken, sürücüye olan hırslarını otomobilden almaya çalışan grup, polisin uzun uğraşları sonucu sakinleşti. Gerginliğin sona ermesiyle grup olay yerinde ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<