banner359

Trafik kazaları kamerada

Aksaray’da ihmal ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazaları mobeseler saniye saniye kaydetti. İlk kazada yolda giden motosikletli önüne çıkan otomobile çarpıyor. Kazada motosiklet sürücüsü yere yuvarlanıyor. İkinci kazada hızla gelen bisikletliye...

21 Şubat 2015 Cumartesi 14:56
Trafik kazaları kamerada
Aksaray’da ihmal ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazaları mobeseler saniye saniye kaydetti.
İlk kazada yolda giden motosikletli önüne çıkan otomobile çarpıyor. Kazada motosiklet sürücüsü yere yuvarlanıyor. İkinci kazada hızla gelen bisikletliye otomobil çarpıyor.Çarpmanın şiddeti ile bisiklet ve bisikletçi havaya uçuyor. Kameralar takılan diğer bir kazada yola kontrolsüz çıkan otomobile çekici çarpıyor. Başka bir kazada yol ortasında giden bisikletli nereye gideceğine karar vermeyince hızla gelen minibüsün altında buluyor kendini.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<