banner359

Uzman çavuşa Silahlı Saldırı

Batman’da aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan bir uzman çavuş hafif yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay, Batman 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Şırnak’ın İdil ilçesinde görevli Uzman Çavuş Bahadır Avşar, akraba ziyareti...

30 Kasım 2014 Pazar 16:37 2014-11-30 17:25:00
Uzman çavuşa Silahlı Saldırı
Batman’da aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan bir uzman çavuş hafif yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Batman 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Şırnak’ın İdil ilçesinde görevli Uzman Çavuş Bahadır Avşar, akraba ziyareti için geldiği Batman’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin uzun namlulu silahlı saldırısına uğradı. Aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan uzman çavuş yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulans ile Batman Bölge Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan uzman çavuşun tedavi altına alındığı belirtildi.
Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede olay yeri inceleme ekipleri tarafından da araç içi ve çevresinde detaylı çalışmalar başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.11.2014 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<