banner359

Yanına yatıp soydu !

Önce sarhoş adamın yanına yatıp arkadaşıymış gibi yaptı, ardından yavaş yavaş soyup soğana çevirdi. Ama yakalanmaktan kurtulamadı.Görüntüler Kolombiya’dan. Nevia kentinde özellikle zil zurna sarhoşları gözüne kestiren soyguncu, hedefine...

26 Haziran 2015 Cuma 10:08
Yanına yatıp soydu !
Önce sarhoş adamın yanına yatıp arkadaşıymış gibi yaptı, ardından yavaş yavaş soyup soğana çevirdi. Ama yakalanmaktan kurtulamadı.
Görüntüler Kolombiya’dan. Nevia kentinde özellikle zil zurna sarhoşları gözüne kestiren soyguncu, hedefine arkadaşıymış gibi usul usul yanaştı, daha sonra da ince ince çalışarak hiç acele etmeden kendisini bir güzel soydu. Soyguncu tam bölgeyi terk edecekti ki şahsı takip eden polis ekibi operasyon düğmesine bastı. Soyguncu gözaltına alınırken, mağdur için ise ambulans çağrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<