banner359

Yol Kapatma Eyleminde Gerginlik

Antalya’nın Kepez ilçesi Mehmet Atay Caddesi’nde meydana gelen yaralamalı kazanın ardından vatandaşlar taş, lastik, demir, çöp bidonlarıyla yolu trafiğe kapattı. Olayın ardından bölgeye gelen polis, vatandaşlardan yolu trafiğe açmalarını...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 19:00
Yol Kapatma Eyleminde Gerginlik
Antalya’nın Kepez ilçesi Mehmet Atay Caddesi’nde meydana gelen yaralamalı kazanın ardından vatandaşlar taş, lastik, demir, çöp bidonlarıyla yolu trafiğe kapattı. Olayın ardından bölgeye gelen polis, vatandaşlardan yolu trafiğe açmalarını istedi. Mahalleli de yolu trafiğe açmayacaklarını belirterek, oturma eylemi yapmak istedi. Bu sırada yaşanan arbedede polislerin üzerine araç lastiği ve taş atıldı. 2 polis kendisini korumak için önce vatandaşlara biber gazı sıktı, daha sonra belindeki silahı çekti. Vatandaşlar polisin üzerine araç lastiği atmaya devam etti. Daha sonra araya giren vatandaşlar olayları büyümeden yatıştırırken, bölgeye gelen diğer polisler iki polisi uzaklaştırdı. Bazı vatandaşların biber gazından etkilendiği görüldü. Bu arada, trafiğin kapatılmasına kızan bazı sürücüler de mahalle halkıyla tartıştı. Yolun açılmasını isteyen sürücelere vatandaşlar beklemelerini söyledi. Oturma eylemi 1.5 saattir devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<