Zehirlenerek Öldüğü İleri Sürülen Ahmet Yeşildağ’ın Ölümünün Sırrı Sürüyor

Burs’da tanıştığı kadınla imam nikahı, yeğeniyle de resmi nikah kıyıp evlendikten sonra zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilen Ahmet Yeşildağ’ın davasında tutuklu sanık kalmadı.İnternet üzerinden tanıştığı kadınla imam nikahı,...

10 Aralık 2015 Perşembe 10:55
Zehirlenerek Öldüğü İleri Sürülen Ahmet Yeşildağ’ın Ölümünün Sırrı Sürüyor
Burs’da tanıştığı kadınla imam nikahı, yeğeniyle de resmi nikah kıyıp evlendikten sonra zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilen Ahmet Yeşildağ’ın davasında tutuklu sanık kalmadı.
İnternet üzerinden tanıştığı kadınla imam nikahı, yeğeniyle de resmi nikah kıyıp evlenen ancak evlendiği gün hayatını kaybeden Ahmet Yeşildağ’ın davasında tutuklu sanık kalmadı. Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “tasarlayarak adam öldürme” iddiasıyla ömür boyu hapis cezası istemi ile tutuklu bulunan S.S., tutuksuz sanıklar B.M., Yeşildağ’ın eşi D.Yeşildağ, C.S.’nin yargılanmalarına devam edildi.
Ölünce emekli maaşını bırakabilmek için imam nikahı ile evlendiği kişinin yeğeniyle de resmi nikahla evlenen Ahmet Yeşildağ, ölmeden önce de mirasını kadınlardan birine devrettiği ortaya çıktı. Morfin ve kodein verip, zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen Yeşildağ için bilirkişi raporuna göre, Yeşildağ’ın ölümünün doğrudan doğruya morfinden dolayı değil, alınmış bir ilacın doladoman-p isimli ilacın morfin zehirlenmesine sebep olabileceği ifade edildi.
Bunun üzerine mahkeme heyeti, dosyanın Adli Tıp Biyoloji İhtisas Dairesi’ne gönderilmesine, cumhuriyet savcısın da sanığın tahliye yönündeki isteğini üzerine tutuklu sanık Sevilay Saygın’ın adli kontrol altına alınmasına ve yurt dışına çıkış yasağı konulmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<