banner359

Anadolu Lisesi bu yıl kendi binasında eğitim verecek

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz

04 Eylül 2019 Çarşamba 13:58
Anadolu Lisesi bu yıl kendi binasında eğitim verecek

Eğitim-öğretim faaliyetlerini 1 yıldan bu yana Muzaffer Gürel Ortaokuluna ait hizmet binasında sürdüren Erdek Anadolu Lisesi, 2019-2020 eğitim yılında kendine ait yenilen binada hizmet verecek.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, 1 yıldan bu yana yapım çalışmaları devam eden 18 derslikli Erdek Anadolu Lisesi’nin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceğini söyledi. Anadolu Lisesi’nin 1 yıldan bu yana eğitim faaliyetlerini Muzaffer Gürel Ortaokulu binasında sürdürdüğünü hatırlatan Camgö, Anadolu Lisesi’ne 2019-2020 eğitim yılında ilk etapta 68 öğrencinin 9 sınıfa kaydının yaptırılmasının beklendiğini, okuldaki toplam öğrenci sayısının 280 olmasını beklediklerini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<