banner359

Ak Parti Bursa Teşkilatının Çalışmaları Son Sürat…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti il ve ilçe teşkilatları çalışmalarını son sürat sürdürüyor.30 Mart mahalli seçimlerinin hemen ardından cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlanmaya başlayan Ak Parti Bursa İl Başkanlığı, 10 Ağustos öncesind

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:09
Ak Parti Bursa Teşkilatının Çalışmaları Son Sürat…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti il ve ilçe teşkilatları çalışmalarını son sürat sürdürüyor.
30 Mart mahalli seçimlerinin hemen ardından cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlanmaya başlayan Ak Parti Bursa İl Başkanlığı, 10 Ağustos öncesinde son günleri gece gündüz çalışarak değerlendiriyor. Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ’a destek olmak için il başkanlığı tarafından başlatılan bağış kampanyası tüm ilçelerde ilçe teşkilatları tarafından yürütülüyor. İlçelerde kurulan stantlar ve mahalle ziyaretleri ile Erdoğan ’ın ‘yeni Türkiye ’ anlayışı vatandaşlara anlatılıyor.
Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Torun, il teşkilatları olarak her seçimin ardından yeniden seçim havasına girerek çalışma disiplinlerini devam ettirdiklerini söyledi. Ak Parti teşkilatları olarak her seçime hazırlıklı girdiklerini belirten Torun, “Ak Parti teşkilatları olarak her seçime mümkün olduğunca hazır olarak girmeye çalışıyoruz. Şimdi de önümüzde tarihi bir cumhurbaşkanı seçimi var. Bu seçimde halk kendi başkanını seçecek. Burada bize düşen görev adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın son 12 yılda ülkemize kazandırdıklarını ve Köşk ’e çıkması durumunda ülkemizin elde edeceği kazanımları en iyi şekilde anlatmaktır. Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız sayın Erdoğan ’ın vesayetlerden arınmış, daha demokratik, ekonomisi gelişmiş yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda sonuna kadar destekçisiyiz. Bunu da sahalardaki çalışmalarımızla gösterip, kendisini ilk turda köşke çıkarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<