Ak Parti Nilüfer Teşkilatı Mahalle Temsilcileri…

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer İlçesi ’nde bulunan mahalleleri ziyaret ederek, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.Yaşanan sıkıntıları ve mahallelinin beklentileri hakkında temsilcilerden bilgi alan Çolak, “AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak, ya

21 Ağustos 2014 Perşembe 15:47
Ak Parti Nilüfer Teşkilatı Mahalle Temsilcileri…

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer İlçesi ’nde bulunan mahalleleri ziyaret ederek, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.
Yaşanan sıkıntıları ve mahallelinin beklentileri hakkında temsilcilerden bilgi alan Çolak, “AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak, yaşanan sıkıntı ve vatandaşımızın beklentilerini yerinde tespit ederek, çözüm için çalışacağız” dedi.
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığında Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu listelerinin açıklanmasının ardından çalışmalara hız verildi. Akçalar, Yaylacık ve Fethiye mahallelerini ziyaret eden AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, mahalle temsilcilerinin yanı sıra, vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.
Ziyaretlerde mahallelilerin sıkıntıları dinleyen Celil Çolak, “Nilüfer İlçesi sınırları içindeki mahallelerimizin ve esnafımızın çözüm getirilemeyen yerel sorunlarını ve taleplerini kendilerinden dinlemek amacıyla bu ziyaretlerimizi sıklaştıracağız. Nilüferli esnafımızın sorunlarını ve taleplerini gerekli makamlara ileterek, sıkıntılarının bir nebze azalmasına yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.
“Nilüferli vatandaşlarımızın tamamının gönlünü kazanmak için bu yola çıktık” ifadelerini kullanan Çolak, “İlçemizde esnafın ve vatandaşlarımızın güvenini kazanan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<