banner359

Başbakan Erdoğan’a Orhaneli’den Büyük…

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için AK Parti Orhaneli İlçe Başkanlığı seçim hesabına bağış kampanyası başlattı.AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Akyurt, İl Yöneticisi Nesri Demir ve yaklaşık 470 partili Erdoğan'a bağışta bulunma

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:10
Başbakan Erdoğan’a Orhaneli’den Büyük…

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için AK Parti Orhaneli İlçe Başkanlığı seçim hesabına bağış kampanyası başlattı.
AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Akyurt, İl Yöneticisi Nesri Demir ve yaklaşık 470 partili Erdoğan'a bağışta bulunmak için Ziraat Bankası önünde toplandı. Partililer, Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için bankaya giderek para yardımında bulundu. "Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kampanya süresince destek olmak, ona yüreğimizden kopan desteği göstermek adına ilçe teşkilatı olarak burada toplandık" diyen Aykurt, "Burada yapılacak olan desteğin asıl amacı Orhaneli olarak Başbakanımızın arkasında olduğumuzu ve desteklediğimizi göstermektir. 10 Ağustos ’ta da milletimiz teveccühünü Türkiye ’yi marka bir ülke haline getiren Recep Tayyip Erdoğan ’dan yana kullanacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<