banner359

Başkan Altepe: “bursalılar Bursa’nın Değerini…

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genç MÜSİAD üyeleriyle bir araya gelerek belediyecilik deneyimlerini genç iş adamlarıyla paylaştı. Bursa ’nın geleceğine katkı koymayı hedefleyen Başkan Altepe; “Bursa, vatandaşların torunlarının da yaşamasını istediği bir şeh

15 Ağustos 2014 Cuma 19:05
Başkan Altepe: “bursalılar Bursa’nın Değerini…

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genç MÜSİAD üyeleriyle bir araya gelerek belediyecilik deneyimlerini genç iş adamlarıyla paylaştı. Bursa ’nın geleceğine katkı koymayı hedefleyen Başkan Altepe; “Bursa, vatandaşların torunlarının da yaşamasını istediği bir şehir. Bursalılar, Bursa ’nın değerini biliyor” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle Kültürpark ’taki MÜSİAD binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Genç yöneticilere iş yaşamındaki deneyimlerini paylaşan Başkan Altepe, Bursa ’nın hedefleri olan bir kent olduğunu söyleyerek, “Bursa, iddialı bir kent. Bursa ’da yapacak çok işimiz var. Bursa ’nın ticarette, tarımda, sanayide, özetle her alanda gelişmesi, Bursa ’nın değerlerine sahip çıkılması, bizim temel vizyonumuzdur. Bu konuda kent dinamiklerine ve Bursa ile ilgili sorumluluk sahibi olan genç iş adamlarımıza büyük görev düşüyor” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi ’nin Bursa için samimi olarak çalışacak vatandaşlarla kente katkı koymayı hedeflediğini belirten Başkan Altepe, “Hedefimiz, daha güçlü bir Bursa ve daha güçlü bir Türkiye ’dir. Genç iş adamlarımızla birlikte Bursa için ortak projeler üreteceğiz. Bundan sonra atacağımız adımlarda gençlerden de Bursa ’ya katkı bekliyoruz. Gelecek bizim, Türkiye ’nin ve Bursa ’nın” şeklinde konuştu.
“BURSA İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
Başkan Altepe, Bursa ’nın güçlü ve dinamik bir kent olduğunu hatırlatarak, “Bursa, çok göç alan bir şehir. Yapılan araştırmalara göre de vatandaşların, torunlarının da yaşamalarını en çok istediği şehir Bursa çıktı. Bu da Bursalıların Bursa ’nın güzelliğinin, değerinin farkında olduğunu ve gelecekte de bu şehirde yaşamak istediklerini gösteriyor. Bu, önemli bir işaret. Bizler de Bursa için üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu şehrin gerçek anlamda tanıtılması, gelişmesi ve kalkınması için tüm Bursalılara çok iş düşüyor” diye konuştu.
MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni ile Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aslan da gençlere deneyimlerini aktaran Başkan Altepe ’ye teşekkür ederek, ilerleyen zamanlarda ortak projelerin gerçekleştirileceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<