banner359

Bisikletle Teleferiğe Binenler Dikkat

Bursa'nın doğa ve kış turizminde önemli merkezlerinden olan Uludağ ’a bisikletleriyle birlikte teleferiği kullanarak çıkmak isteyen gruplara fiyat uygulaması şaşırtıyor.Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ücretler, Ağustos ayının girmesiyle yoğun saatlere göre ayarlanması bis

12 Ağustos 2014 Salı 15:37
Bisikletle Teleferiğe Binenler Dikkat

Bursa'nın doğa ve kış turizminde önemli merkezlerinden olan Uludağ ’a bisikletleriyle birlikte teleferiği kullanarak çıkmak isteyen gruplara fiyat uygulaması şaşırtıyor.
Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ücretler, Ağustos ayının girmesiyle yoğun saatlere göre ayarlanması bisiklet sporuna gönül verenler tarafından fazla bulundu. Teleferik şirketinin resmi internet sayfasında bisikletler için fiyat tarifeleri bölümünde 08:00 10:00 saatleri arası tek yön 10 TL, 10:0017:00 saatleri arası tek yön 50 TL, 17:0022:00 saatleri arası tek yön 10 TL olarak güncellendi.
Doğa sporlarıyla uğraşan Adem Gür, bu işe gönül veren sporcular aynı zamanda Uludağ'ın tanımını yaptığını, başka ülkelerde bisiklet taşıma aparatı takılarak hizmet verdiğini belirtirken, kolaylık sağlanması konusunda yetkililerden destek beklediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<