banner359

Bozbey adaylığını açıkladı

14 Aralık 2018 Cuma 10:04
Bozbey adaylığını açıkladı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını resmen açıkladı. Bozbey, "Artık ’Gülümseyin Nilüfer’desiniz’ diyorduk. Artık ’Gülümseyin Bursa’dasınız’ diyeceğiz" dedi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığıyla ilgili ilk kez net konuştu.

Olay TV'ye özel röportaj veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili soruya, "Son kararı MYK ve Parti Meclisi verecek" dedi.

CHP ile İYİ Parti'nin üzerinde anlaştığı illerden biri de Bursa'ydı. Buna göre İYİ Parti Bursa'da CHP'nin adayını destekleyecek Bu noktada gözlerin çevrildiği Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilk kez Büyükşehir için aday adayı olduğunu açıkladı. Bozbey, kararın MYK ve PM'den geçmesini bekliyor. Başkan Bozbey yaptığı açıklamada, "Önceden 'Gülümseyin Nilüfer'desiniz' diyorduk. Artık 'Gülümseyin Bursa'dasınız" diyeceğiz" diye konuştu.

Bozbey ayrıca Nilüfer Belediye Başkan adaylığı için isim önerisinde bulunduğunu da sözlerini ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<