Btso Rehber Başkanı İbrahim Burkay:

Bursa Ticaret ve Endüstri Odası (BTSO) Adres Defteri Başkanı İbrahim Burkay, talimat ve teknolojiye dayalı ürünlerin cephe plana çıktığını belirterek, firmaları BTSO ’nun başlattığı İnovasyon Ligi ’ne ağırlama etti.BTSO ’nun Temmuz spekülatör toplama toplantısı konuş

24 Temmuz 2014 Perşembe 06:26
Btso Rehber Başkanı İbrahim Burkay:

Bursa Ticaret ve Endüstri Odası (BTSO) Adres Defteri Başkanı İbrahim Burkay, talimat ve teknolojiye dayalı ürünlerin cephe plana çıktığını belirterek, firmaları BTSO ’nun başlattığı İnovasyon Ligi ’ne ağırlama etti.
BTSO ’nun Temmuz spekülatör toplama toplantısı konuşan BTSO Telefon Rehberi Başkanı Burkay, Türkiye ’keza başarı kriterlerinin bundan böyle talimat ve teknolojiye dayalı ürünlerle ölçüldüğünü anlatım etti. Bursa ’keza en fazla ihraç edilen yapan ve resim veren firmaların anıldığına işaret eden Burkay, “ArGe ve inovasyona azami kuşatma fail, gelecekte da ilerlemiş ekonomilerde olduğu olası önümüze ürünler koyabilecek şirketlerimizi cesaretlendirme namına ‘BTSO İnovasyon Ligi ’ni oluşturduk. Bu anlamda da Bursalı firmalarımızın herkes kendi sektörlerinde İnovasyon Ligi ’ne katılmalarını bekliyoruz” dedi.
"FİLİSTİN ’DEKİ ACILAR TAMAMLAMA BULMALI"
Konuşmasında Gazze ’hem de yaşanan ademoğlu dramına hem de değinen İbrahim Burkay, “Filistin ’keza yaşanan bu zulmün bitmesi için rica ediyoruz. Yaşanan vahşetin yaklaşık dakika ilkönce bitiş bitmesini temenni ediyoruz. Hep dünyada İslam aleminin farklı coğrafyalarda yaşadığı acılar cila bulmalı” şu konuştu.
BTSO ’DAN GERÇEK VE BİZ PROJESİ
BTSO Müdüriyet Başkanı Burkay, BTSO ’nun 16 büyük projesi -de durum bölge ‘BTSO Vefa ’ ve ‘BTSO Biz ’ projelerinin hayata geçmesi noktasında hem zorunlu bazı hareket attıkların söyledi. BURFAŞ birlikte imzalanacak resmiyet dahilinde BTSO üyelerine Mihraplı Park ’ta belli biraz arkadaş canlısı bölge ayrılacağını söyleyen Burkay, şöyle uygulama etti:
"BURFAŞ ’ın 18 tesisi var. Bu tesislerde BTSO üyelerine hassas amma indirim sağlanacak. Mihraplı Park ’taki kısım, BTSO ’nun belirleyeceği standartlarla yönetilecek amma yapıya kavuşacak."
"TÜRKİYE KALIP OLDUĞU KAYNAKLARI GALIP ŞEKİLDE KULLANMALI"
DOSAB kadar yapılması planlanan termal santralin Bursa ve Türkiye dolayı zorunlu bazı dizayn olduğunu veznedar Müdüriyet Başkanı Burkay, “BTSO, zanaat dünyasının en kaplayan oyunculuk edildiği durum. Bizim bu projeyi mutlaka anlatmamız lazım. Bu yüzden önümüzdeki ay DOSAB ’ın termik kambiyo projesinin sunumunu BTSO ’de da gerçekleştireceğiz. Bu plan Türkiye ’nin geleceğidir. Mesela, Almanya ürettiği enerjinin yüzde 46 ’sını kömürden üretiyor. Türkiye gibi teknolojiyi kullanmamız lazım. Günümüz teknolojisi -li ülkemizin sahip olduğu kaynakları kalınlık örten seviyede kullanmamız lazım” dedi.
"METREKARESİ 500 KAFA OLAN ARSALARDA HANGİ FIRMA YATIRIMINI BÜYÜTÜR"
Bursa ’daki gayret arsası fiyatlarının pahalı olmasının yatırımı azalttığına bilgi çeken Burkay, şöyle konuştu:
"İSO, Türkiye ’nin tâli önemli 500 şirketini açıkladı. Bana Bursalı firma sayısındaki düşüşü soruyorlar. ‘Kayseri diye o kadar arttı, Antep bu çok arttı ’ diyorlar. Metrekaresi 500 kafa olan arsanın olduğu yerde hangi faaliyet yatırımını büyütmeye kalkar. Uluslararası hangi ticarethane ektoderm yapar. Ektoderm alamıyoruz biz. Kuşatma fail bir iki işyeri geçerli, onlara hem de Bursa gözü aynı bakıyor. Bursa ’nın bu yüzden rahibe adayı Uzman OSB ’lere ihtiyacı geçerli. Bunları ortaya çıkartmadığımız dönem İSO 500 ’e nasıl ortaklık sokabiliriz."
"TÜRKİYE KADAR HESAPLI İLİŞKİLERİ GÖZDEN GEÇİRMELİYİZ"
BTSO Hopârlör Remzi Topuk, Filistin ’hem de amma ademoğlu dramının yaşandığını belirterek, “Dünyanın kalınlık büyük besbelli aroma hapishanesinde temiz ahali katlediliyor. Bu kandırma vesikası insani yaklaşık problemi gün yüzüne çıkarıyor. Hastaneler ve okullar bombalanıyor. Bu insanlık dışı olayların bitiş bulması göre ilk olarak Birleşik Milletler almak -mek üzere, diğer tüm uluslararası güçler mal varlığı hareket üstlenmeli ve dünya bu insanlık dramına bir kat daha pozitif bar kalmamalıdır. Icabında Türkiye kadar ekonomik ilişkileri gözden geçirmeliyiz. Bizler ayrıca, Bursa meslek dünyası iken tepkimizi ortaya koymalıyız” dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<