banner359

Bursa Büyükşehir Ramazan Bayramı’na Hazır

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa ’da vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda Ramazan Bayramı ’nı yaşamaları için gereken her türlü tedbirin alındığını söyledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ’d

26 Temmuz 2014 Cumartesi 18:31
Bursa Büyükşehir Ramazan Bayramı’na Hazır

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa ’da vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda Ramazan Bayramı ’nı yaşamaları için gereken her türlü tedbirin alındığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ’da ramazan ayının en güzel şekilde yaşandığını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramı ’nı tebrik etti. Bayramların, sevginin, dostlukların ve hoşgörünün pekiştiği özel zamanlar olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Bayramlar, sevginin, dostluğun, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin yaşandığı, kırgınlıkların onarıldığı, küslüklerin sona erdiği anlamlı zamanlardır. Bugünlerde, Ramazan ayını Bursa ’ya yakışır güzellikle geçirip bayrama ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bursa ’da Ramazan Bayramı ’nın da huzur ve güven ortamında yaşanması için Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm tedbirleri aldık, hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı ’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram yaşamalarını diliyorum" diye konuştu.
HAMİTLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM
Büyükşehir Belediyesi ’nin kentte huzurlu bir bayram yaşanması adına yapılan çalışmalar kapsamında Kent Meydanı ’ndaki otobüs durağından arife günü ile bayramın 1. günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, her saat başı karşılıklı olarak Hamitler Kent Mezarlığı ’na ücretsiz otobüs seferleri hizmet verecek. Hamitler ’e ulaşımı sağlayan bu otobüs, Kent Meydanı, Ulubatlı Hasan Bulvarı, İzmir Yolu, Yeni Mudanya Yolu, Filament Kavşağı, Kavaklı ve Albayrak caddeleri istikameti güzergahını kullanacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde raylı sistem ve otobüs işletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların bayram süresince rahat ve güvenli bir biçimde yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü önlemi alarak normal seferlerini sürdürecek. Vatandaşlar ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini ise 444 99 16 no ’lu ulaşım hattına bildirebilecek.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı süresince denetimlerini sürdürecek olup, 225 18 09 233 50 02 234 77 52 444 16 00 ve ALO BELEDİYE 153 no ’lu telefonlara başvurulduğu takdirde vatandaşlara yardımcı olunacak. Bursalılar, bayram süresince görev yapacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali Zabıta Karakolu ’na 261 52 40 no ’lu telefondan ulaşabilecekler. Ayrıca yine bayram süresince 24 saat nöbetçi ekip bulunduracak olan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Nöbetçi Amirliği ’ne 225 18 09 no ’lu telefon ve Trafik Zabıta Karakolu ’na 233 50 02 234 77 52 numaralı telefonlardan yapılan başvurular değerlendirilecek.
İTFAİYE 368 PERSONELLE GÖREV BAŞINDA
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Ramazan Bayramı ’nda her türlü itfaiye hizmeti ve yangın ihtimaline karşı, 28 ayrı grupta 368 personel ve 73 araçla görevini sürdürecek. Bursalılar, ihtiyaç duyulması halinde itfaiyenin 110 numaralı yangın ihbar hattına ulaşabilecek.
BUSKİ İŞBAŞINDA
BUSKİ Genel Müdürlüğü ’nün bakım ve onarım ekipleri, 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlar, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü şikayetlerini 185 veya 270 24 00 no ’lu telefona bildirerek yardım isteyebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<