banner359

Bursa‬'da çöp evden çıkanlar şaşırttı! Otomobil, yüzlerce bisiklet ve para kasası...

03 Aralık 2015 Perşembe 14:19
Bursa‬'da çöp evden çıkanlar şaşırttı! Otomobil, yüzlerce bisiklet ve para kasası...
Bursa’da, sahibinin uzun yıllar uğramadığı çöp evden otomobil, onlarca araç plakası ve yüzlerce bisiklet ve para kasası çıktı.
Merkez Osmangazi ilçesinin Soğukkuyu Mahallesi’nde sahibinin uzun yıllardır terk ettiği metruk binadan kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri belediyeyi aradı. Mahkeme kararıyla girilen çöp evde bulunanlar temizlik ekiplerini hayretler içerinde bıraktı. Vatandaşlar, metruk binadan uzun yıllardır kokular geldiğini söyledi. Mustafa Karaahmetoğlu”na ait olduğu öğrenilen evden 13 adet araç plakası ve bir otomobil çıkması üzerine zabıta ekipleri polise haber verdi.
İki katlı olan çöp evin tavanında ise yüzlerce bisiklet bulundu. Ayrıca evden bir para kasası, hiltiler, demir kesme makineleri ve birçok elektronik eşya çıktı. Evin bahçesinde bulunan ve dalları birbirine giren ağaçlar ise kepçe yardımıyla temizlendi. Ekipler, evin tamamen temizliğinin 3 gün süreceğini söyledi.
Çöp evin yanında oturan Kamil Sayar, “Bu ev uzun yıllardır çöplük gibi. Mahalle halkı olarak rahatsızdık. Mahalemiz burası yüzünden fare yatağı oldu. Bu ev 10 yıldır bu şekilde. Ben sahibini tanıyorum, kendisi burada oturmuyor. Nerede olduğu belli değil” dedi.
Polis, otomobil ve plakaların yanı sıra onlarca bisikletle alakalı soruşturma başlattı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<