banner359

Bursa’da Otomobil Otobüs Durağına Daldı Baba İle…

Bursa'da direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs durağına giren otomobil, baba ile kızın ölümüne sebep olurken, araçtaki 2 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Kaza, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova Yolu Panayır Köprüsü çıkışında meydana

04 Ağustos 2014 Pazartesi 20:14
Bursa’da Otomobil Otobüs Durağına Daldı Baba İle…

Bursa'da direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs durağına giren otomobil, baba ile kızın ölümüne sebep olurken, araçtaki 2 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova Yolu Panayır Köprüsü çıkışında meydana geldi. Kent merkezi yönüne gelen R.A. (38) idaresindeki 19 F 9838 plakalı otomobil savrulmaya başladı. Duramayan otomobil, yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Kaza sonra ortalık alanına dönerken, servis bekleyen 54 yaşındaki Rasim Güngör ile kızı Tunay Güngör (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü R.A. ile araçta bulunan F.K. ise sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan sürücü ve yanındakinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Otomobilde bira şişelerinin bulunması dikkat çekti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<