Bursaspor’a Üye Olan 51 Bacıbey Türkiye Tarihine…

Bursaspor ’un 51. kuruluş yıl dönümünde 51 iş kadını (bacıbey), Bursaspor üyeliğine katılım yaparak Türkiye tarihine geçti.Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezi ’nde düzenlenen törene Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Bursa ’daki iş kadınları ve aileleri

24 Ağustos 2014 Pazar 13:17
Bursaspor’a Üye Olan 51 Bacıbey Türkiye Tarihine…

Bursaspor ’un 51. kuruluş yıl dönümünde 51 iş kadını (bacıbey), Bursaspor üyeliğine katılım yaparak Türkiye tarihine geçti.
Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezi ’nde düzenlenen törene Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Bursa ’daki iş kadınları ve aileleri katıldı. Törende konuşan Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, Türkiye ’de hiçbir kulübe şu ana kadar böyle bir katılım gerçekleşmediğini söyledi.
Salonu dolduran kadınları tebrik eden Bölükbaşı, bu yapılan üye katılımının diğer katılmak isteyen Bursasporlular ’a da örnek olacağına dikkat çekti.
Konuşmaların ardından üyelik belgelerini Bölükbaşı ’na veren kadın taraftarlar, Bursaspor ’a üye olmanın mutluluğunu törenin sonunda toplu çekildikleri fotoğrafla paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<