Fildişi Sahili’nden Bursalı İşadamlarına Fuar…

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ’nı (BTSO) ziyaret eden Fildişi Sahili Turizm Bakanlığı Teknik Danışmanı Konete Mori Laurent, Bursalı işadamlarını önümüzdeki yıl ülkelerinde düzenlenecek Batı Afrika ’nın en büyük fuar ve karnavalına davet etti.Fildişi Sahili Turizm Bakanl

26 Ağustos 2014 Salı 00:59
Fildişi Sahili’nden Bursalı İşadamlarına Fuar…

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ’nı (BTSO) ziyaret eden Fildişi Sahili Turizm Bakanlığı Teknik Danışmanı Konete Mori Laurent, Bursalı işadamlarını önümüzdeki yıl ülkelerinde düzenlenecek Batı Afrika ’nın en büyük fuar ve karnavalına davet etti.
Fildişi Sahili Turizm Bakanlığı Teknik Danışmanı Konete Mori Laurent, BTSO ’yu ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan tarafından ağırlanan Laurent, 0112 Nisan 2015 tarihleri arasında Fildişi Sahili ’nin Bouke şehrinde yapılacak olan Batı Afrika ’nın en büyük fuar ve karnavalında Bursalı işadamlarını görmek istediklerini ifade etti.
Organizasyonun üç ayrı bömülden oluşacağını ifade eden Laurent, “Organizasyonun birinci bölümünü 480 standın kurulacağı ticaret fuarı oluşturacak. Nijerya, Gana ve Senegal gibi 15 Batı Afrika ülkesinin bulunduğu forum bölümünde ise yaklaşık 200 proje hakkında bilge verilecek. Üç gün sürecek forumun ardından da karnaval yapılacak” dedi.
Türk işadamlarının bu fuar aracılığıyla birçok iş bağlantısı yapabileceğini belirten Laurent, Bursalı işadamlarının ülkelerinde yatırım yapmasının kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.
“ÜYELERİMİZİ YURTDIŞI FUARLARI İÇİN TEŞVİK EDİYORUZ”
Fildişi Sahili Turizm Bakanlığı Teknik Danışmanı Konete Mori Laurent ’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, BTSO ’nun Türkiye ’nin en büyük ticaret ve sanayi odası olduğunu belirterek, “35 bin üyemizin hem ihracat potansiyellerini artırmak, hem de yurt dışı yatırımlarına hareket kazandırmak için Küresel Fuar Acentesi projemizi hayata geçirdik. Bu proje kapsamında yurt dışındaki 13 ayrı fuara katıldık. Bu anlamda gerçekleştireceğimiz iş birliklerini oldukça önemsiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<