banner359

Futsal İl Turnuvası Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ’nın yaz Kur ’an kurslarını bitiren öğrenciler arasında düzenlediği futsal turnuvası başladı.Turnuvada 1014 yaş kategorilerinde 17 ilçede şampiyon olan 44 takım ve 440 sporcu mücadele edecek. Turnuva, Vali Yardımc

26 Ağustos 2014 Salı 14:17
Futsal İl Turnuvası Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ’nın yaz Kur ’an kurslarını bitiren öğrenciler arasında düzenlediği futsal turnuvası başladı.
Turnuvada 1014 yaş kategorilerinde 17 ilçede şampiyon olan 44 takım ve 440 sporcu mücadele edecek. Turnuva, Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu ’nun başlama vuruşu yapmasıyla start aldı. Atatürk Spor Salonu ’nda yapılan turnuvaya 17 ilçeden takımlar katıldı. Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, “Bugün burada çok güzel bir turnuva gerçekleştiriyoruz. Turnuvanın ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Valilik olarak gayemiz, insanları hangi yaşta olurlarsa olsun spor yapmaya özendirmek. Geleceğimizin daha iyi ve güzel olması için sağlıklı nesiller yetiştirmek durumundayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<