banner359

Gemlik Emniyetine Araç Takviyesi

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne iş adamlarının desteğiyle 5 yeni araç alındı.Gemlik ’te faaliyet gösteren iş adamlarının desteği ile emniyete 1 adet Toyota Linux marka arazi taşıtı, 2 adet Doblo marka araç, 2 adet motosiklet olmak üzere toplam 5 araç alındı. Sorumluluk s

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:01
Gemlik Emniyetine Araç Takviyesi

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne iş adamlarının desteğiyle 5 yeni araç alındı.
Gemlik ’te faaliyet gösteren iş adamlarının desteği ile emniyete 1 adet Toyota Linux marka arazi taşıtı, 2 adet Doblo marka araç, 2 adet motosiklet olmak üzere toplam 5 araç alındı. Sorumluluk sahasının büyüdüğünden araç ihtiyacı gündeme gelen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün toplam araç sayısı 33 ’e yükseldi.
Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, ‘ ’Polis sorumluluk bölgesinde nüfus ve sorumluluk alanı artmıştır. Hedefimiz sıfır suç, misyonumuz ise yardım isteyen vatandaşlarımıza en yakın sürede ulaşmaktır. Yeni alınan araçlar, yardım isteyen vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşmamızı sağlayacak. Desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşkilatım adına teşekkür ediyorum ’ ’ dedi.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, ‘ ’Çabamız Gemlik ’in marka değerini yükseltmek, Gemlik ’i daha yaşanır yer yapmaktır. Devletimizin imkânları her konuda yeterli olamıyor. Bu gibi durumlarda hayırseverlerimiz devreye giriyor. Okul yapımı olsun, emniyete destek olsun, her zaman yanımızda oluyorlar. Kumla ve Kumsaz ’ın da dâhil olmasıyla Emniyet Müdürlüğünün yükü artmıştı. Hizmetin aksamaması adına alınan araçlara destek verenlere teşekkür ederiz ’ ’ diye konuştu.
Kaymam Cahit Işık da, can ve mal güvenliğinin olmadığı yerde diğer hizmetlerin de bir anlamının olmayacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından araç alımda destek olan hayırsever firmaların temsilcilerine teşekkür plaketi verildi. Tören, Gemlik Müftüsü Muammer Turan ’ın duası ve kurban kesilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<