banner359

Genç Albay Rütbesini Takamadı

Eski MHP İznik İlçe Başkanı İlhan Ayaş'ın ağabeyi Jandarma Albay Rıdvan Ayaş, geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.Ankara GATA'da görevli olan 45 yaşındaki Rıdvan Ayaş, yıllık iznini memleketi İznik'te geçiriyordu. Önceki akşam mide ağrısı şikayeti ile

09 Ağustos 2014 Cumartesi 13:19
Genç Albay Rütbesini Takamadı

Eski MHP İznik İlçe Başkanı İlhan Ayaş'ın ağabeyi Jandarma Albay Rıdvan Ayaş, geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.
Ankara GATA'da görevli olan 45 yaşındaki Rıdvan Ayaş, yıllık iznini memleketi İznik'te geçiriyordu. Önceki akşam mide ağrısı şikayeti ile İznik Devlet Hastanesi ’ne kaldırılan Ayaş'ın kalbi durdu. Acilde yapılan müdahalelere rağmen genç albay kurtarılamadı. Ayaş'ın daha evvel anjiyo olduğu öğrenildi. Albay Rıdvan Ayaş'ın cenazesi, ikindi namazının ardından askeri törenle ilçe mezarlığına defnedilecek.
YENİ RÜTBESİNİ TAKAMADI
1991 yılında orduya katılan Jandarma Yarbay Rıdvan Ayaş'ın ağustos ayında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında terfi ederek albay olduğu öğrenildi. Ayaş, birkaç gün içinde yeni rütbesi ile göreve başlayacaktı. Ayaş, evli bir çocuk babasıydı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<