Gençlik Meclisi Uyuşturucu Kullanımına Dikkat…

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi, gençleri ve ailelerini uyuşturucu konusunda bilgilendirecek.BKK Gençlik Meclisi uyuşturucuyla mücadele için çalışma başlatıyor. BKK Başkanı Semih Pala ’yı ziyaret eden Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Gözde Büktel ve Yürütme Kurulu

23 Ağustos 2014 Cumartesi 17:54
Gençlik Meclisi Uyuşturucu Kullanımına Dikkat…

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi, gençleri ve ailelerini uyuşturucu konusunda bilgilendirecek.
BKK Gençlik Meclisi uyuşturucuyla mücadele için çalışma başlatıyor. BKK Başkanı Semih Pala ’yı ziyaret eden Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Gözde Büktel ve Yürütme Kurulu Üyesi Buse Kumbara yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bonzai adlı uyuşturucu madde kullanımın gençler arasında yaygınlaştığının altını çizen Büktel, bonzai kullanımı denge kaybı, konuşma güçlüğü, kısmi bilinç kaybı ve ölüme varan ciddi sorunlara yol açıyor. Yapılacak proje kapsamında farkındalık çalışması yürüteceklerini anlatan Büktel, “Özellikle sosyal medya da yürüteceğimiz kampanya ile uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek istiyoruz. Kampanyamızda ünlü yüzlerden de destek almayı hedefliyoruz. İkinci aşama da ise öğrencilerle bir araya geleceğiz” dedi.
BKK Başkanı Semih Pala, güçlü bir gelecek için sağlıklı bir nesle ihtiyaç duyduklarını söyledi. Uyuşturucu bağımlığının kişiyi maddeye esir ettiğini vurgulayan Pala, aileye, topluma, okula karşı koyarak özgürleşme için alınan maddenin aslında o kişinin özgürlüğünü elinden aldığını söyledi. Toplumu kötü alışkanlıklardan korumanın sosyal bir mecburiyet olduğunu hatırlatan Pala, BKK Gençlik Meclisi üyelerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<