banner359

Her Yağmurda Aynı Manzara

Bursa ’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Küçükbalıklı Mahallesi'nde yine bildik manzaralar yaşandı. Okul Caddesi yarım saat süren yağmurda göle dönerken, çok sayıda ev ve dükkanı su bastı. Minik öğrencilerse ana okulundan güçlükle tahliye edilebildi.Küçükbalıklı Mahalle

08 Ağustos 2014 Cuma 15:55
Her Yağmurda Aynı Manzara

Bursa ’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Küçükbalıklı Mahallesi'nde yine bildik manzaralar yaşandı. Okul Caddesi yarım saat süren yağmurda göle dönerken, çok sayıda ev ve dükkanı su bastı. Minik öğrencilerse ana okulundan güçlükle tahliye edilebildi.
Küçükbalıklı Mahallesi Okul Caddesi, kanalizasyon giderlerinin yetersiz kalmasından dolayı bu yağmurda da göle döndü. Cadde üzerinde bulunan 15 ev ve iş yerini su basarken, bir ana okulundaki öğrenciler su baskınından dolayı okuldan güçlükle tahliye edildi. Daha önceki yağmurlarda vatandaşın şişme botlarla ulaşımını sağladığı objektiflere yansırken, bugün yağan ve şiddetini gittikçe arttıran yağışların ardından bildik görüntüler yine tekrarlandı. Vatandaşlar, BUSKİ'ye tepki gösterdi. Vatandaşlar, su basan evlerini kendi imkanlarıyla tahliye ederken, BUSKİ ve itfaiye ekiplerine haberi verildi.

Anahtar Kelimeler:
Her Yağmurda Aynı Manzara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<