banner359

İnegölspor’da Nevşehir Kampı Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor ’da Nevşehir kampı başladı.Bordo beyazlılar, 21 günlük kamp çalışmalarına 30 kişilik futbolcu kadrosu ile start verirken, Nevşehir kampı öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, zoru seven bi

01 Ağustos 2014 Cuma 22:02
İnegölspor’da Nevşehir Kampı Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor ’da Nevşehir kampı başladı.
Bordo beyazlılar, 21 günlük kamp çalışmalarına 30 kişilik futbolcu kadrosu ile start verirken, Nevşehir kampı öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, zoru seven biri olduğunu, futbolun sevildiği bu şehre yeni bir heyecan yaşatmak istediklerini söyledi. Yapılan transferlerin yerinde ve kaliteli, her birinin bu takıma katkı sağlayacak oyuncular olduğunu, giden oyuncuları kesinlikle aratmayacaklarını belirten Yıldırım, “Kulüp Başkanımız Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri, transfer döneminde listemizdeki oyuncuları kadroya dahil ettiler. İç transferde iskeletin korunması da bizim için önemliydi. Kaynaşmayı çabuk sağladık ve iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu. Asıl iş bundan sonra başlıyor. Nevşehir kampı bizim için çok önemli. İki bölüm halinde gerçekleşecek olan 21 günlük dönemde takımın taktiksel anlamda üst seviyeye gelmesini sağlamak istiyoruz. Sabah ve akşam olmak üzere çift idmanların yanı sıra oynayacağımız hazırlık maçlarında ligde mücadele edeceğimiz stratejimizi belirlemiş olacağız. Önceliğimiz rakibinden daha çok koşan ve mücadeleyi bırakmayan bir oyun sistemini sahaya yansıtmaktır. Her pozisyonun doğrusunu oynamaya çalışacağız. Belli bir oyun planımız olacaktır. Bunun yanı sıra oynayacağımız rakiplerin oyun sistemlerine göre taktiksel değişimlerde yapmamız söz konusu olacaktır. Bu nedenle Nevşehir kampını düşündüklerimizi hayata geçirebilmek için önemli görüyorum. Çok hazırlık maçı yapacağız. Tüm futbolcularım bu maçlarda yer alacak. Kim kendini gösterir sahada istenilenleri yaparsa forma şansı çok daha artmış olacaktır. 30 kişi ile gerçekleşecek kampın ardından bu sayı 24 veya 26 ’ya inecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<