Karacabey’de Hatim Merasimi

Bursa ’nın Karacabey ilçesinde müftülük tarafından 23 Haziran ’da açılan Kur ’an kursları sona erdi.Yaklaşık 3 bine yakın öğrencinin Kur ’anı kerim okumayı öğrendiği kurslar, camilerin yanı sıra kurs merkezleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ’nün izniyle okull

26 Ağustos 2014 Salı 14:16
Karacabey’de Hatim Merasimi

Bursa ’nın Karacabey ilçesinde müftülük tarafından 23 Haziran ’da açılan Kur ’an kursları sona erdi.
Yaklaşık 3 bine yakın öğrencinin Kur ’anı kerim okumayı öğrendiği kurslar, camilerin yanı sıra kurs merkezleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ’nün izniyle okullarda açıldı. Ulucamii ’deki hatim merasimine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Türe ile Müftü Hikmet Yazıcı, 18 öğrenciye belge ve çeşitli hediyeler takdim etti. Yaz tatili ve sıcak havalara rağmen öğrencilerin Kur ’an öğrenmek için çok istekli olduklarını belirten yetkililer, “Kur ’an kurslarına katılan yavrularımız, ömürleri boyunca Kur ’an ’ın ışığında hep mutlu olsunlar. Kurslarda emeği geçen din görevlilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<