MHP Bursa Teşkilatı'nı Üzen Ölüm!

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:50 2020-01-23 10:47:40
MHP Bursa Teşkilatı'nı Üzen Ölüm!

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.00 sıralarında Gürsu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, MHP Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir, evinde bilinmeyen bir sebepten dolayı tabancasıyla intihar etti. Silah sesinin duyulması üzerine odaya giren aile sakinleri Beysir’i kanlar içerisinde gördü. Yapılan ihbarın ardından sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Beysir, hayatını kaybetti. Olayın duyulması üzerine Beysir’in ailesi ve partililer hastaneye akın etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

banner380

"Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Rabbim rahmetiyle kucaklasın. Merhum'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

Son Güncelleme: 23.01.2020 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<