banner359

Mudanya’da 12 Eylül Caddesi Trafiğe…

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde, belediye hizmet binasının da bulunduğu 12 Eylül Caddesi, Mütareke Müzesi ’ne kadar tamamen araç trafiğine kapatılıyor.Mudanya Belediyesi, Mütareke Müzesi ’nin çevresinin rahatlatılması yönünde gelen talepleri göz önüne alarak, 12 Eylül Cadde

20 Ağustos 2014 Çarşamba 17:13
Mudanya’da 12 Eylül Caddesi Trafiğe…

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde, belediye hizmet binasının da bulunduğu 12 Eylül Caddesi, Mütareke Müzesi ’ne kadar tamamen araç trafiğine kapatılıyor.
Mudanya Belediyesi, Mütareke Müzesi ’nin çevresinin rahatlatılması yönünde gelen talepleri göz önüne alarak, 12 Eylül Caddesi ’ni araç trafiğine kapatma kararı aldı. Başkan Hayri Türkyılmaz, “Yıllardır buranın kapatılacağı söyleniyordu. Belediyemizden itibaren Mütareke Müzesi ’ne kadar olan alanın tamamen araç trafiğine kapatılarak sadece vatandaşlarımızın istifadesine sunulmasını sağladık. Bu yaptığımız çalışmayla, çok önem verdiğimiz Mudanya Mütareke Müzesi ’nin önündeki araç keşmekeşinin de önüne geçmiş oluyoruz. 12 Eylül Caddesi ’nden itibaren müzenin bulunduğu alana kaymakamlık, belediye, ambulans, itfaiye emniyet teşkilatı ve jandarma araçları dışında başka taşıt giremeyecek. Böylece vatandaşlarımız daha rahat yürüyebilecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<