Mudanyalı Minikler Gazzeli Çocukların…

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde İsrail ’in Gazze katliamı protesto edilirken, Filistinli çocukların öldürülmesi de canlandırıldı.Mudanya Klasspor ’un düzenlediği gösteride İsrail ’in Gazze ’deki katliamları protesto edildi. Protesto gösterisinde Netanyahu ’nun resmi ve İs

11 Ağustos 2014 Pazartesi 14:10
Mudanyalı Minikler Gazzeli Çocukların…

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde İsrail ’in Gazze katliamı protesto edilirken, Filistinli çocukların öldürülmesi de canlandırıldı.
Mudanya Klasspor ’un düzenlediği gösteride İsrail ’in Gazze ’deki katliamları protesto edildi. Protesto gösterisinde Netanyahu ’nun resmi ve İsrail bayrağı yakıldı. Mütareke Meydanı ’ndaki gösteride İsrail aleyhinde pankartlar açılırken, İsrail mallarının alınmaması istendi. Daha sonra İsrail ’in oyuncaklarıyla oynayan çocukları öldürmesi temsili olarak canlandırıldı. Çocuklar, kumsala cansız gibi yatarak zulmü canlandırdı.
Klasspor Başkanı Necati Şimşek, 21. asırda bütün insani değerleri ayaklar altına alan İsrail ’e karşı bütün dünyanın sessiz kaldığını söyledi. Şimşek, “Son savaş teknolojileriyle kan kusan silahlara göğsünü siper ederek topraklarını, Müslümanların ilk kıblesini koruyan kardeşlerime selam olsun. Yaklaşık bir aydır iki binin üzerinde, 850 ’si çocuk Filistinliyi katleden kana susamış leş kargalarına lanet olsun.Nerede insan hakları? Nerede BM? Nerede insanlık? Okullarda okuyan çocuklara ve sahildeki çocuklara ateş yağdırılıyor. Nerede bu kuruluşlar? Buradan sizlere sesleniyorum. Aldığınız her İsrail malı bir kardeşimizin öldürülmesi için mermidir. Onların güçlenmesine sebep olmaktadır. Bu düşünceyle sizleri İsrail mallarını protesto etmeye çağırıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<