banner359

Mudanyaspor'dan Gövde Gösterisi

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) başarılı olmak için kolları sıvayan Mudanyaspor, kadrosuna kattığı 9 futbolcuya imza attırdı.Mudanyaspor yönetimi kadrosuna kattığı 9 yeni futbolcusuyla Mudanya Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Bandırmaspor ’dan Bülent Bal, Adana Koza

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:10
Mudanyaspor'dan Gövde Gösterisi

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) başarılı olmak için kolları sıvayan Mudanyaspor, kadrosuna kattığı 9 futbolcuya imza attırdı.
Mudanyaspor yönetimi kadrosuna kattığı 9 yeni futbolcusuyla Mudanya Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Bandırmaspor ’dan Bülent Bal, Adana Kozan Beldiyespor ’dan Arif Alemdar, Kestel Belediyespor ’dan Tugay Mutafoğlu, Ramazan Taş, İznikspor ’dan Sinan kurtulmuş, Bursaspor A2 takımından İdris Demir, Gebzespor ’dan Ali Şentürk, Çanakkale Aslanca takımından Özgür Aytekin takıma yeni katılan isimler olurken, imza töreninde konuşan Başkan Rüştü Cozlan, hedeflerinin iyi bir kadro kurarak Mudanya ’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyerek takıma ve yeni transferlerine güvendiğini söyledi. Cozlan ilk etapta hedeflerinin BAL liginde tutunmak daha sonra ise 3. Profesyonel Lig ’e yükselerek, Mudanyaspor'un adını yükseklere taşımak olduğunu söyledi.
Mudanyaspor teknik heyetinin başına getirilen başarılı çalıştırıcısı Hüseyin Hürsoy, "Mudanyaspor da öncelikle seviyeli bir takım oluşturarak, sevgi ve saygı çerçevesinde çalışıp Mudanyaspor adına yakışır mücadeleler vereceğiz. Hedeflerimiz ise B.A.L liginde kalıcı olmak ve bu başarılarımızı oynayacağımız güzel futbolla süsleyerek daha yukarı hedeflere taşımak olacak. Mudanyaspor Başkanı ve yönetim kuruluna benimle çalışmak istedikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek Mudanyalının hasret kaldığı başarıyı geçekleştirmek istediklerini söyledi.
İmza töreninde hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, tarih başarılarla dolu olan bir Mudanyaspor ’ un yeni futbolcularla birlikte bu başarıları daha ileriye götüreceğine inancının tam olduğunu söyledi.
İmza töreninin ardından yeni futbolcular Mudanya sahasına giderek, burada eski futbolcularla tanışıp birlikte saha çalışması yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<