banner359

Nilüfer’de Her Gece ‘düğün Dernek’

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen yaz eğlencelerinde gösterilen ‘Düğün Dernek ’ filmi izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.Nilüfer ’deki bütün mahallelerde 8 Ağustos20 Eylül tarihleri arasında THM konserleri ve halk dansları, gezici sinema ve gölge gösterileri düzen

12 Ağustos 2014 Salı 17:39
Nilüfer’de Her Gece ‘düğün Dernek’

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen yaz eğlencelerinde gösterilen ‘Düğün Dernek ’ filmi izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.
Nilüfer ’deki bütün mahallelerde 8 Ağustos20 Eylül tarihleri arasında THM konserleri ve halk dansları, gezici sinema ve gölge gösterileri düzenlenecek. Sinemalarda izlenme rekorları kıran, Selçuk Aydemir ’in yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ’in baş rollerini paylaştığı Düğün Dernek adlı film, Badırga ve Barış mahallelerinde gösterime girdi. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği gecede izleyenler gülme krizine girdi. Film öncesi sergilenen gölge gösterisi de izleyenleri hayrete düşürdü.
Yaz sineması, Düğün Dernek filminin ardından 29 Ağustos ’ta Karaman Pazar Alanı ’nda Mandıra Filozofu ile devam edecek. Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin ve Ayda Aysel ’in baş rollerini paylaştığı film de Nilüfer ’in birçok mahallesinde izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.
Yaz etkinlikleri film ve gölge gösterilerini yanı sıra Nilüfer Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu ve Halk Dansları Gösteri Grupları salonların ardından yaz akşamlarında mahallelerde vatandaşla buluşacak. Türk Halk Müziği Korosu, 25 Ağustos ’ta Gölyazı, 27 Ağustos ’ta Görükle, 29 Ağustos ’ta Akçalar, 2 Eylül ’de Kayapa, 3 Eylül ’de Yolçatı, sahne alacak. Halk Dansları ekipleri ise 29 Ağustos ’ta Akçalar, 3 Eylül ’de Yolçatı, 4 Eylül ’de Altınşehir ve 5 Eylül ’de Balkan Mahallesi ’nde hünerlerini sergileyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<