banner359

Orhangazi’de Coşku Sokağa Taştı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Orhangazi ’de tarihin en yüksek oyunu alan Ak Parti ’nin coşkusu sokağa taştı. Sonuçlar alındıktan sonra binlerce Orhangazili, Recep Tayyip Erdoğan ’ın zaferiyle sonuçlanan ve seçimi kutlamak için Cumhuriyet Alanı ’nda toplandı.Erdoğan müzikle

12 Ağustos 2014 Salı 15:37
Orhangazi’de Coşku Sokağa Taştı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Orhangazi ’de tarihin en yüksek oyunu alan Ak Parti ’nin coşkusu sokağa taştı. Sonuçlar alındıktan sonra binlerce Orhangazili, Recep Tayyip Erdoğan ’ın zaferiyle sonuçlanan ve seçimi kutlamak için Cumhuriyet Alanı ’nda toplandı.
Erdoğan müziklerinin çalındığı kutlamada, bayraklar ve dövizler açıldı. Erdoğan taraftarları sokaklarda uzun konvoylar oluşturdu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Cumhuriyet Alanı ’nda halka seslendi. Kürsüye çıkan ve seçim sonuçlarının sürpriz olmadığını ifade eden Başkan Çağlayan, “Daha öncede olduğu gibi kazanmanın 9 ’uncusunu yaşıyoruz. Çatı adayları ile çatılarda medet umdular, alt alta yan yana üst üste ne yaparsanız yapın, insanların gönüllerine giremiyorsanız hiçbir şey olamayacaklarını bir kez daha öğrenmiş oldular. Recep Tayyip Erdoğan ’da bütün anaların mazlumların bütün ezilmişlerin beklentileri vardı” diye konuştu. İlçe Başkanı Kaya ise, Orhangazi ’de en yüksek oyun alındığı seçim için destek olan, emek harcayan, çalışma yapan herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<