banner359

Otomobil Şarampole Uçtu: 2 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde şarampole uçtuktan sonra hurdaya dönen otomobilin içinden iki kişi yaralı olarak kurtuldu.Kaza, OrhangaziBursa karayolu, Çeltikçi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. (29) idaresindeki 54 AS 554 plakalı otomobil Orhangazi ’

05 Ağustos 2014 Salı 20:40
Otomobil Şarampole Uçtu: 2 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde şarampole uçtuktan sonra hurdaya dönen otomobilin içinden iki kişi yaralı olarak kurtuldu.
Kaza, OrhangaziBursa karayolu, Çeltikçi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. (29) idaresindeki 54 AS 554 plakalı otomobil Orhangazi ’den Bursa istikametine seyir halindeyken Çeltikçi kavşağına yaklaşık 150 metre mesafede henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Takla atan otomobil yolun sağında bulunan boş araziye uçtu. Ters dönen otomobilde bulunan sürücü A.S. ile yanında yolcu olarak bulunan O.E. (52) yaralandı. Yaralılar çevreden gelen vatandaşların yardımı ile bulundukları yerden çıkarılarak ambulansa taşındı. Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların durumu iyi olduğu ifade edilirken, hurdaya dönen otomobil ise çekici ile şarampolden çıkarıldı.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<