banner359

Parkenin Prensleri İş Başı Yaptı

25 Ağustos 2014 Pazartesi günü 20142015 sezonu kura çekimi yapılacak olan Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ’ndeki İnegöl Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.Turuncu lacivertli kulüp, transferlerle iyi bir ekip oluşturdu. Takımın başına milli takım antrenörlüğü

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:01
Parkenin Prensleri İş Başı Yaptı

25 Ağustos 2014 Pazartesi günü 20142015 sezonu kura çekimi yapılacak olan Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ’ndeki İnegöl Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Turuncu lacivertli kulüp, transferlerle iyi bir ekip oluşturdu. Takımın başına milli takım antrenörlüğü yapmış ve geçen yıl Gümüşhane Torul Gençlik Takımını çalıştıran Ali Bahadır Aksoy ’u getiren, takımı ligde tutmayı başaran Murat Mestan ’a ise genel menajerlik görevi veren İnegöl Belediyespor yönetimi, iç transferde takım kaptanı Hakan Ünsün ile libero Özer Özger gibi etkili isimlerin sözleşmesini yenilerken, dış transferde Şahinbey Belediyesi ’nden Rahmi Çağlar Aksoy, Galatasaray FXTCR ’den orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu, Sivas 4 Eylül Belediyesporlu Taner Kabakçı, Çankaya Belediyesi Anka Spor ’dan Abdulkadir Özdemir, Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı ’ndan smaçör mevkii oyuncusu Fırat Ezel Filiz, Maliye Milli Piyango takımının orta ve pasör çaprazı mevki oyuncusu Ersin Durgut, Tofaşlı Görkem Sertel, Arkas genç takımında forma giyen İsmail Dindar, Gümüşhane Torul Gençlik ’ten, Polonya Milli Takım Kaptanı Kert Toobal gibi isimleri kadrosuna katarak güçlü bir ekip oluşturdu.
Transfer harekatını büyük ölçüde tamamlayan İnegöl Belediyespor, 2014/15 sezonu hazırlıklarına başladı. İnegöl Kapalı Spor Salonu ’nda Antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde yapılan ilk çalışmayı İnegöl Belediyesi ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri izledi.
Takımın ilk antrenmanına izleyen Aktaş, “İnşallah biz İnegöl olarak daha başarılı olacağız. Bu noktada dikkatli olmak gerekiyor. Birbirinden önemli 22 maç oynayacağız. Burada hedef noktasında bir şeyler söylemek istemiyorum, ama hiçbir zaman hedefsiz bir takım olmaz. İnegöl Belediyespor ’un da hedefleri var. Biz altyapı olarak da, şehir olarak da şu an mücadele ettiğimiz takımlara göre çok daha iyi durumdayız” dedi.
Belediyespor ’a verilen taraftar desteğine dikkat çeken Aktaş, “Geçen seneden kalan arkadaşlarımız biliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlar tribünlerini dolduramazken, biz burada dolu tribünler önünde çok maç oynadık. Dolayısıyla bugünden itibaren süreci devam ettirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Aktaş, “Takımımıza 12 arkadaşımız daha katılacak. Onunla alakalı basınımızı bilgilendireceğiz. Bu arada Estonyalı Kert, vize işlemleri sebebiyle şu an aramızda değil. Kısa zamanda o da aramızda olacak. Ekim 1516 tarihlerinde başlayan lige baktığınız zaman 2 aylık bir süreç var. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi dereceleri elde edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<