banner359

Piknikçilerin Üzerine Yıldırım Düştü: 2…

Bursa ’nın Orhangazi ilçesinde piknik yaparken bastıran yağmurdan korunmak için ağaç altına sığınan gençlerin üzerine yıldırım düşerken, iki kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bursa ’da oturan 3 genç, piknik yapmak ve göle girmek üzere Orhangazi ’ye Dutluca altındaki

08 Ağustos 2014 Cuma 17:58
Piknikçilerin Üzerine Yıldırım Düştü:  2…

Bursa ’nın Orhangazi ilçesinde piknik yaparken bastıran yağmurdan korunmak için ağaç altına sığınan gençlerin üzerine yıldırım düşerken, iki kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Bursa ’da oturan 3 genç, piknik yapmak ve göle girmek üzere Orhangazi ’ye Dutluca altındaki piknik alanına geldi. Gölde biraz yüzen gençler, daha sonra yağmurun başlaması ile sudan çıkarak göl kenarındaki bir ağacın altına sığındı. fakat ağaca yıldırım düştü. Gençlerden 23 yaşındaki Emin Güzel ile 19 yaşındaki Tolga Aktın ağır yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi ’ne kaldırılan iki genç, buradaki ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ’ne sevk edildi.
Emin Güzel ’in durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedilirken, jandarmanın soruşturması sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<