banner359

Şahin’den Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.Milletvekili Hüseyin Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimiyle Türk demokrasisinin önemli bir eksiğinin daha giderildiğini söyledi. Şahin, milletin, cumhurbaşkanlığı seçiminde, 7 yıl önce AK Par

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:01
Şahin’den Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.
Milletvekili Hüseyin Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimiyle Türk demokrasisinin önemli bir eksiğinin daha giderildiğini söyledi. Şahin, milletin, cumhurbaşkanlığı seçiminde, 7 yıl önce AK Parti ’ye cumhurbaşkanı seçtirmemek için çalışan vesayet güçlerine ders verdiğini, ileri demokrasi yolunda ilerleyen Türkiye ’nin diğer İslam ülkelerine de örnek olduğunu belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ı Köşk ’e taşıyan seçim sonuçlarının vatana, millete hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Milletvekili Şahin, “Millet sandığa giderek, kendisine ait mili iradeyi ortaya koydu. Sandığa yansıyan irade, halkın AK Parti ’ye, hükümete, onun cumhurbaşkanı adayına tam destek verdiğini gösterdi. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle demokrasinin yapı taşlarından bir eksiği daha giderildi ve ileri demokrasi yolunda bir adım daha atılarak Türk demokrasisinin taçlandırıldı” dedi.
Seçimin en önemli sonuçlarından birinin de vesayet güçlerine karşı milletin verdiği ders olduğunu söyleyen Şahin, “Bundan sonra Türkiye demokrasisi, her gün yeşermeye devam edecek, 780 bin kilometrelik alanda, 77 milyon insanımızla her gün buram buram hissedilir hale gelecektir. Seçilmiş cumhurbaşkanıyla daha demokratik bir yapıya kavuşan Türkiye, diğer İslam ilkelerine de örnek olacaktır. Başbakanımıza yeni görevinden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<