banner359

"Şehit Olursam Beni Kulp’a Gömün" Dedi Vasiyeti Gerçekleşiyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dünkü çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Nazmi Ayyıldız’ın vasiyeti gereği Diyarbakır’da toprağa verileceği öğrenildi.25 yaşındaki Ayyıldız’ın şehadet haberi Bursa’da oturan ailesini yasa boğdu....

11 Ocak 2016 Pazartesi 11:27
"Şehit Olursam Beni Kulp’a Gömün" Dedi Vasiyeti Gerçekleşiyor
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dünkü çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Nazmi Ayyıldız’ın vasiyeti gereği Diyarbakır’da toprağa verileceği öğrenildi.
25 yaşındaki Ayyıldız’ın şehadet haberi Bursa’da oturan ailesini yasa boğdu. Aile fertleri dün akşam hemen Diyarbakır’a giderken, kendi memleketinde şehit olan 2 yıllık uzman çavuş olan Nazmi Ayyıldız’ın kısa süre önce silah arkadaşlarına, "Şehit olursam, beni Kulp’a gömün" diye vasiyet ettiği öğrenildi.
Ailenin de vasiyet sebebiyle Ayyıldız’ın cenazesinin Diyarbakır’da toprağa vermeyi kabul ettiği belirtildi.
Öte yandan şehit Ayyıldız’ın bir süre önce böbreklerinden ameliyat olan babasını ziyaret için Bursa’ya geldiği ve yakınlarıyla helalleştiği ifade edildi. Şehit Uzman Çavuş’tan geriye ise, mermilerle yazılmış, "Canım Anam" notu kaldı.
EVİNE DEV TÜRK BAYRAĞI
Ayyıldız ailesinin oturduğu Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’ndeki evinin bulunduğu siteye de dev bir Türk Bayrağı asıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<