banner359

Spora Katıl Basketbol Topunu Kap

Gençleri kötü alışkanlıklar karşısında spor yaparak uzak durmasını sağlamak için harekete geçen Gemlik Gücüm Spor kulübü, spora katılan her öğrenciye basketbol topu hediye ediyor.Gemlik Gücüm Spor kulübü, başlatmış olduğu 'Bir iyilik yap' projesi kapsamında spora kat

07 Ağustos 2014 Perşembe 19:32
Spora Katıl Basketbol Topunu Kap

Gençleri kötü alışkanlıklar karşısında spor yaparak uzak durmasını sağlamak için harekete geçen Gemlik Gücüm Spor kulübü, spora katılan her öğrenciye basketbol topu hediye ediyor.
Gemlik Gücüm Spor kulübü, başlatmış olduğu 'Bir iyilik yap' projesi kapsamında spora katılan her öğrenciye basketbol topu hediye ediyor. Basketbol branşını daha üst seviyeye çıkarmak ve gençleri kötü alışkanlıklar karşısında spor yaparak uzak durmasını sağlamak için harekete geçen Gemlik Gücüm Spor kulübü'ne Türkiye Basketbol Federasyonu, Gemlik Belediyesi, Gemlik Gençlik Hizmet ve Spor Müdürlüğü, Borusan, Gemlik Gübre, Akran Nakliye ve Aktaş 1 Lojistik destek sağladı. Çocuklara ücretsiz basketbol topu vererek onları sporla kenetlenmesini sağladıklarını ifade eden Gemlik Gücüm Spor yönetim kurulu üyesi ve danışmanı Ece Tamer "Amacımız ilçemiz adına yararlı projelerle ne kadar çocuğu spora yönlendirerek iyi sporcu olmalarının önündeki engelleri kaldırmaktır. Spor hayatımızın değişilmez unsuru biz bunun için daha gönüllü ve fedakar davranarak çocuklarımızı spor yapmaları için özendirmeliyiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<