banner359

Termik Santrale Yeni Müdür

Bursa ’nın Orhaneli ilçesinde E.Ü.A.Ş ’a ait termik santralin yeni müdürü Faik Sağlam göreve başladı.Termik santralin müdürlüğüne tayin olan Faik Sağlam yerine görevine başladı. 1964 Trabzon doğumlu ve 1 çocuk babası olan Sağlam, Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendi

05 Ağustos 2014 Salı 15:34
Termik Santrale Yeni Müdür

Bursa ’nın Orhaneli ilçesinde E.Ü.A.Ş ’a ait termik santralin yeni müdürü Faik Sağlam göreve başladı.
Termik santralin müdürlüğüne tayin olan Faik Sağlam yerine görevine başladı. 1964 Trabzon doğumlu ve 1 çocuk babası olan Sağlam, Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesinden mezun oldu.1991 yılında Çatalağzı termik santralinde makine mühendisi olarak göreve başladı. Türbin bakım, buhar üretim, oto garaj servislerinde mühendis ve başmühendis olarak görev yaptı.2003 yılından bu yana teknik müdür yardımcısı olarak görev yapan Sağlam, 2008 yılında Çan ’a tayin oldu. Sağlam, son olarak AfşinElbistan A Termik Santrali İşletme Müdürü olarak görev Faik Sağlam, ”Orhaneli santralinde bugün itibari ile göreve başladım. Ülkemiz için elektrik enerjisi üreten bu önemli santralde görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<