banner359

Ülkü Ocaklarının Eski Başkan Ve Üyeleri Biraraya…

Cezaevlerine doldurulan ve 1980 darbesinde zorluklar çeken ülkü ocaklarının eski başkan ve üyeleri, 5 ’ncisi düzenlenen iftar programında biraraya geldi.Eski İnegöl Ülkü Ocakları başkanı Hüseyin Yiğit ve arkadaşları tarafından düzenlenen 'Ahde Vefa' iftarına, MHP Bursa İl

16 Temmuz 2014 Çarşamba 13:09
Ülkü Ocaklarının Eski Başkan Ve Üyeleri Biraraya…

Cezaevlerine doldurulan ve 1980 darbesinde zorluklar çeken ülkü ocaklarının eski başkan ve üyeleri, 5 ’ncisi düzenlenen iftar programında biraraya geldi.
Eski İnegöl Ülkü Ocakları başkanı Hüseyin Yiğit ve arkadaşları tarafından düzenlenen 'Ahde Vefa' iftarına, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, MHP İnegöl İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, Ülkü Ocakları eski Başkanları ile Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen darbe mağduru ülkücüler katıldı. Yiğit, 5 ’ncisi gerçekleştirilen iftar programında tekrar birarada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kerkük, Telafer ve Musul ’a yardım hareketi başlatıldığını aktaran Yiğit, "5 yardım TIR ’ımız sınırdan içeri alınmama riski ile karşı karşıya kaldı. Fakat ülkü ocaklarının dik duruşu, ülkücü tavrıyla TIR ’larımız Türkmen kardeşlerimize, soydaşlarımıza, dindaşlarımıza iletilmiştir. Bundan sonraki yardımlar Ülkü Ocakları merkez binasında toplanacak. Tekrar 3 noktaya yardımlar iletilecektir" dedi.
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ’nun Bursa programına değinen Toktaş, "Bursa tarihinin en büyük iftar programını gerçekleştirdik. Bu iftar programında Cumhurbaşkanı adayımızın, insanlarımızı birebir görme ve tanıma imkanı oldu. Türk İslam davasının bu gün temsilcisidir Ülkücüler. Türk İslam davasının yükselmesi ve yücelmesi için hep beraber omuz omuza gönül gönüle mücadelemizi sonuna kadar bir ve beraber olarak sürdürmek zorundayız. Yüce Allah bu yolda zor olan işimizi kolay kılsın" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<