banner359

Varnalı Gençler Kent Gönüllüleri Gençlik…

Bursa ’da gençler için 14 yıldır düzenlenen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, bu dönem Bulgaristan Varna ’dan gelen gençleri de ağırlıyor.Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BURFAŞ tarafından koordine edilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, Bursa ’da 14 yıldır gelecek

09 Ağustos 2014 Cumartesi 14:20
Varnalı Gençler Kent Gönüllüleri Gençlik…

Bursa ’da gençler için 14 yıldır düzenlenen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, bu dönem Bulgaristan Varna ’dan gelen gençleri de ağırlıyor.
Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BURFAŞ tarafından koordine edilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, Bursa ’da 14 yıldır gelecek nesillere yatırım yapıyor. Yaşadığı şehre ve toplumsal hayata duyarlı bireyler yetişmesine katkıda bulunmak maksadıyla gerçekleştirilen kamp, bu yıl Gemlik Karacaali mevkiinde gençlerin yaz tatillerini renklendiriyor.
Gençlere doğayla, sporla ve sanatla harmanlanan eğlenceli bir yaz tatili imkanı sunan kamp, bu dönem Bulgaristan ’dan gelen Varnalı gençleri de Bursa ’da ağırlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı ’nı ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Kampçı gençlerle keyifle sohbet eden Başkan Altepe, kampın 13 15 yaşları arasındaki gençlerin sosyal sorumluluk bilincini ve yaşadıkları kente dair aidiyet duygusu geliştirdiğini vurguladı. Başkan Altepe, bol bol sohbet ettiği Bulgaristanlı gençlerin de kamptan memnun olduklarını söyledi.
BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, zaman zaman Balkanlar ’dan gelen gençlerin kampla ayrı bir renk kattığını söyledi. Kampın gençlerin tatilini eğlenceli eğitimlerle desteklediğini de vurgulayan Gümüşsoy, Varna ’dan gelen 13 gencin Bursa ’da keyifli zaman geçirdiğini, şehri daha yakından tanıma fırsatı buldukları kampta Bursa ’daki yaşıtlarıyla da dostluklar kurduklarını vurguladı.
Bu yıl her dönemde 150 öğrenciyi ağırlayan kamp, 29 Ağustos Cuma günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu ’nda yapılacak olan final gecesiyle sona erecek. Kampın ardından kampta başarılı olan 24 kent gönüllüsü genç de yurtdışı gezisiyle ödüllendirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<