banner359

Başkan anneleri unutmadı

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KANAR, ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA EV ZİYARETLERİNDE BULUNARAK ANNELERİ UNUTMADI.

10 Mayıs 2020 Pazar 16:19
Başkan anneleri unutmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Anneler Günü dolayısıyla ev ziyaretlerinde bulunarak anneleri unutmadı.

Eşi Yasemin Kanar Hanımefendi ile birlikte Fevzidede Mahallesinde Şehit annesi Müberra Etiler, Hamzabey mahallesinde 80 yaşındaki Hacer Gökçe, Şevketiye Mahallesinde yaşayan engelli anne Fatma Sencer’i ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, annelerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Mustafakemalpaşalı annelere çeşitli hediyeler verdiği ziyaretlerde konuşan Başkan Kanar, “Sevgili Peygamberimizin ’cennet anaların ayakları altındadır’ hadisinde buyurduğu gibi her zaman bu inançla yaşıyoruz. Annelerimizin evlatlarını vatanına, milletine, faydalı birer birey olarak yetişmesi için verdikleri emek ve moral, her zaman yanımızda bizlere manevi destek olmuştur. Ne yapsak onlara olan borcumuzu asla ödeyemeyiz” dedi.

Korona virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinden çıkamayan annelerimizin hep yanlarında olduk diyen Başkan Kanar, “Bu zorlu süreçte özellikle yaşlı ve engelli ailelerimizi unutmadık. Annelerimiz her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Onların bu güzel ve anlamlı gününü kutlamak, sıkıntılarını dinlemek istedik. Onların çabası ve sevgisi oldukça, bizler geleceğe güvenle bakmaya devam edeceğiz. Büyük emeklerle bizleri büyüten annelerimizin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Ahirete göçenlere Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<