banner359

Başkan Turgay Erdem’den huzurevine ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada yaşamlarını sürdürenlerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları...

30 Mayıs 2019 Perşembe 11:07
Başkan Turgay Erdem’den huzurevine ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada yaşamlarını sürdürenlerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları ile birlikte Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni ziyaret etti. Hayırsever Murat Altınmakas’ın da yer aldığı ziyarette Turgay Erdem, huzurevi sakinleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Erdem, huzurevi sakinlerinin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bayramların, barış, kardeşlik, dostluk, dayanışma gibi çok özel anlamlar taşıdığını söyleyen Turgay Erdem, huzurevi sakinlerinin güzel bir bayram geçirmesini diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<