Bursa’da anne sütünün önemi anlatıldı

Bursa’da 30 hastanenin temsilcilerinin katıldığı programda anne sütünün önemi anlatıldı.Bursa’da düzenlenmesi planlanan İlk Sağlık Müdürlüğü Çocuk ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından organize edilecek olan Anne Sütü ve Emzirme...

23 Eylül 2018 Pazar 13:16 2018-09-23 14:56:16
Bursa’da anne sütünün önemi anlatıldı

Bursa’da 30 hastanenin temsilcilerinin katıldığı programda anne sütünün önemi anlatıldı.

banner380

Bursa’da düzenlenmesi planlanan İlk Sağlık Müdürlüğü Çocuk ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından organize edilecek olan Anne Sütü ve Emzirme eğitim programının ilk hazırlık toplantısı Özel Hayat Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Anne sütünün önemi ile ilgili konuşulan toplantıda açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul “Hastanemiz, Sağlık Bakanlığı tarafından anne sütünün özendirilmesi ve annelere emzirme konusunda doğru alışkanlıkların kazandırılması konusunda yaptığı çalışmalar sonucu ‘Bebek Dostu Hastane’ unvanı alan bir sağlık kuruluşudur. Anne sütünün faydalarını önemsiyoruz. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi anneleri ve anne adaylarını eğitim toplantıları ile bilinçlendirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sağlık Hizmetleri Müdürü Sanem Batan ve Kadın Ergen Çocuk Ve Üreme Sağlığı Birimi Tebibesi Dr. Seda Alasa tarafından verilen eğitimde emzirmenin önemi, faydaları, ilk 6 ay anne sütünün bebeğin gelişimindeki rolü ile yeni doğan bebeğin bakımı ve beslenmesi konuları anlatıldı.

Son Güncelleme: 23.09.2018 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<