banner359

Gürsulular ramazan bereketini paylaşıyor

Gürsulular, ramazan ayının bereketini bu yıl da toplu iftar programlarında hep birlikte yaşıyor.Gürsu Kent Meydanı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan iftar çadırında, ramazanın bereketi Gürsuluları buluşturuyor....

08 Mayıs 2019 Çarşamba 11:09
Gürsulular ramazan bereketini paylaşıyor

Gürsulular, ramazan ayının bereketini bu yıl da toplu iftar programlarında hep birlikte yaşıyor.

Gürsu Kent Meydanı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan iftar çadırında, ramazanın bereketi Gürsuluları buluşturuyor. İftar çadırında Gürsulularla birlikte orucunu açan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Ramazan ayının manevi yoğunluğunu, bereket, paylaşım ve birliktelik duygularıyla hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. İnşallah bu yıl da, iftarlarda, sahurlarda, teravihlerde hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Bizi biz yapan en önemli değerlerden olan ramazan ayının coşkusunu hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Bu birliktelik ve paylaşım ruhunun tüm zamanlarda yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

Ramazan süresince açık kalacak olan çadırda, bin 400 kişiye iftar yemeği sunulmakta.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<