banner359

Karacabey’de ihtiyaç sahiplerine destek

KARACABEY SINIRLARI İÇERİSİNDE KURULACAK OLAN 'YENİ NESİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ' TEKNOSAB'IN YÖNETİMİ TARAFINDAN, İLÇEDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMAK ÜZERE 750 ADET ERZAK KOLİSİ HAZIRLANDI. HAZIRLANAN KOLİLER, KARACABEY BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE TESLİM EDİLDİ.

08 Mayıs 2020 Cuma 18:15
Karacabey’de ihtiyaç sahiplerine destek

Karacabey sınırları içerisinde kurulacak olan ’yeni nesil organize sanayi bölgesi’ TEKNOSAB’ın yönetimi tarafından, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 750 adet erzak kolisi hazırlandı. Hazırlanan koliler, TEKNOSAB Müdürü İlker Er tarafından Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne teslim edildi. Er, daha sonra Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.

Özkan’dan teşekkür

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, destekleri için Er’e teşekkür ederken, “Ülkemizin en önemli yatırımlarından biri olan hem Karacabey’in hem de Bursa’nın gelişimine önemli katkı sağlayacak TEKNOSAB’ın bu anlamlı desteğine minnettarız. Bizler de gelen bu yardımları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak için aracılığı üstleniyoruz. Ekiplerimiz bu anlamda haftanın 7 günü boyunca sahada çalışıyorlar. Bu vesileyle, desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<