banner359

Medicana anlamlı bir çalışmaya ev sahipliği yapıyor

Medicana Bursa Hastanesi, Bursa Kanserle Savaş Derneği ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle anlamlı bir stant açtı.Kanserle mücadele konusunda örnek projelere imza atan iki kurum yeni bir farkındalık çalışmasını daha hayata geçirdi....

14 Şubat 2019 Perşembe 10:13
Medicana anlamlı bir çalışmaya ev sahipliği yapıyor

Medicana Bursa Hastanesi, Bursa Kanserle Savaş Derneği ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle anlamlı bir stant açtı.

Kanserle mücadele konusunda örnek projelere imza atan iki kurum yeni bir farkındalık çalışmasını daha hayata geçirdi. Kanser hastalarına umut olmak amacıyla en güzel sevgililer günü hediyeleri hastane ana girişinde kurulan stantta ziyaretçilerle buluştu. Stanttan alınan her ürün kanser hastaları için yeni bir umut kaynağı oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<